2021. szeptember 3., péntek

Napi felülről:

Igyekezz mindent megtenni, hogy Isten tetszését elnyerjed! Légy Istennek olyan szolgája, akinek nem kell szégyenkeznie Ura előtt semmiért, és aki helyesen tanítja és alkalmazza Isten igazságait!

Timóteushoz írt második levél 2. rész 15. vers*

Áldott pénteket, felszabadult és örömteli életet, felelősségteljes és megbízható munkavégzést kívánok minden testvéremnek!

A megszégyenüléstől mentes mindennapok alapja, hogy tudjuk, mi a feladatunk, mit miért, kiért vállaltunk fel, és a felelősségeinket, a tőlünk telhető legnagyobb odaszánással és szeretettel visszük végig. A váratlan, kiszámíthatatlan eseményekre nincs befolyásunk, legfeljebb alkalmazkodunk hozzájuk és türelmet, rugalmasságot tanulunk általuk, de a hozzáállásunk a mi felségterületünk. Az, hogy időben ott legyünk, elinduljunk, elkészüljünk, ne várakoztassunk meg másokat és ne legyenek az ígéreteink légvárak, attól függ, hogy készek vagyunk-e változtatni rossz szokásainkon, helytelen beidegződéseinken és magatartásunkon. A lehetőségeink kamatoztatása, a feladataink lelkiismeretes elvégzése és a kapcsolataink minőségének építése a szívünkben kezdődik el. A legcsodálatosabb felfedezés, amikor megérint bennünket Isten szeretete, és kiderül, hogy nem egyszerűen önmagunkért, a családunkért vagy a feladatainkért élünk, hanem a mennyei Atya munkájába kapcsolódtunk bele és olyan főnökünk van, aki a legtöbbet és a legjobbat szánta nekünk jóindulatából. Igyekezzünk ma is a Mindenható, Teremtő szolgálatában tiszta szívvel és őszinte szeretettel minden tőlünk telhetőt beleadni, hogy Ő áldássá formálhassa azt.

Mennyei Atyám, veled szeretném végigjárni a mai napomat is, hogy áldásvirágok nyílhassanak a lépteim nyomán!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!