2021. augusztus 19., csütörtök

Napi felülről:

Jézus így válaszolt:…”Én vagyok az igazi szőlőtő, és az én Atyám a szőlősgazda.”

János evangéliuma 15. rész 1. vers*

Áldott csütörtököt, az igazi helyünk, erőforrásunk, biztonságunk és feladatunk békességes örömét kívánom minden testvéremnek!

Amikor tudom, hogy a helyemen vagyok, megértettem, hogy hova tartozom, amikor elfogadtam önmagamat és mindazt, amit ajándékba kaptam az élettől, az felszabadít sok kétség, félelem és bénultság alól, hogy jó döntéseket hozhassak, és minél teljesebb életet élhessek. Tisztában kell lennem azzal, hogy miért, kiért, kikért élek, küzdők és harcolok. Az életem önmagában egy csoda, de hogy ne elvesztegetett lehetőségeket hagyjak magam mögött, hanem kiteljesedett, áldott és megelégedett napokat, éveket és évtizedeket, az attól függ hová, mire és hogyan szánom oda magamat. Ehhez az is hozzátartozik, hogy ne csupán a teremtett világot lássam, hanem a Teremtőt is. Ne álljak meg a saját határaimnál, hanem fedezzem fel Isten országának a valóságát, ahol megérthetem a mennyei elhívásom részleteit is. Jézus Krisztus megosztotta magát velünk. Az Ő élete, az én életem erőforrása, biztos pontja és gyümölcsöző jövője is lett. A mennyei Atya figyelme, gondoskodása és bölcs terve pedig ezen keresztül lesz a létem része. Én az vagyok, akinek ott a helye ebben a szőlőskertben, mert erre születtem.

Mennyei Atyám, te mindennél jobban ismersz engem, ezért rád bízom magamat teljesen!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!