2021. május 29., szombat

Napi felülről:

Ezt mondta: Ne félj te, akit az Isten kedvel! Békesség neked! Légy erős, légy erős! Amikor így beszélt hozzám, megerősödtem, és ezt mondtam: Beszélj, uram, mert megerősítettél engem!
Dániel könyve 10. rész 19. vers*

Áldott szombatot, megújult, megerősödött szívet és békességgel betöltött lelket kívánok minden testvéremnek!

Nincs könnyű út, ha előrébb, feljebb vágyunk jutni! Amikor el szeretnénk érni álmainkat, megvalósítani terveinket, azért küzdeni, harcolni kell, ami törvényszerűen lemeríti erőforrásainkat. A megoldás sohasem az, hogy feladjuk félúton, mert annyi nehézséggel kell megküzdeni, hanem az, ha megtaláljuk a megerősödés, megújulás, felbátorodás módját és helyét. A testünknek szüksége van a megfelelő pihenésre, feltöltődésre és aktív kikapcsolódásra, de ennél is fontosabb a lelkünk egészsége és reménysége. A rendezett és ösztönző kapcsolatok hihetetlen erőforrásokat képesek az életünkben megmozgatni, amikor az ellenségeskedés helyett, képesek leszünk együtt küzdeni, egymást támogatni. Azonban az életünk több, mint a földi létünk és küzdelmünk. A mennyei Atya meghívást adott Jézus Krisztus által a saját családjába, ezért az utunk nem csupán előre, de felfelé is halad. Itt már nem elégséges a testi, emberi energiák mozgósítása, ennél több kell! Meg kell hallanunk és értenünk a nekünk szóló, felülről érkező üzenetet, ami az elfogadásunkról és az elhívásunkról szól. Te, akit az Isten kedvel, mert őt választottad, ne félj! Mennyei békesség töltsön be egész nap! Légy az Úr erős harcosa és ne add fel a hited erejét, hanem bátran küzdj az igaz értékeidért!

Atyám, köszönöm, hogy a tőled érkező szavak a lelkem erőforrásai lettek!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!