2021. május 28., péntek

Napi felülről:

Te vagy az én erőm, rólad zeng énekem. Erős váram az Isten, az én hűséges Istenem!
59. zsoltár 18. vers*

Áldott pénteket, lelki egészséget, erős bizalmat és örvendező szívet kívánok minden testvéremnek a mai napra, és az egész hétvégére!

Minden nap egy újabb kimerészkedés a védettnek érzett kis otthonunkból a világ felfedezésére. Vannak, akik a félelmeik és rossz tapasztalataik alapján legszívesebben ki se mozdulnának a csigaházukból, vagy csak a legszükségesebb dolgaikat szeretnék odakint elvégezni. A merészek állandóan kihívásokat keresnek, mert ez élteti őket, miközben nekik is szükségük van a pihenőhelyre. A lélek úgy erősödik igazán, ha felvállalja a kihívásokat és megtanul küzdeni egészen a célig, ugyanakkor megtalálja a saját helyét is, ahol feltöltődhet, megerősödhet és biztonságban lehet. A mennyei Atyánál ez a két alapszükségünk betöltése vár ránk! Nincs sehol máshol jobb és védettebb helye az életünknek, mint nála. A lélek megerősödésének, növekedésének és gyógyulásának a lehetősége benne megadatott. Ráadásul folyamatosan kihívások és feladatok elé állít bennünket, küldetéseket bíz ránk, amelyek a teljes lényünket igénylik és megmozgatják. Isten országában, erős várában nincs elveszett helyzet, helyrehozhatatlan hiba vagy reménytelen ügy, de unalom, hűtlenség és magának élő szív sem terem. Ez a mi valódi otthonunk!

Atyám, te vagy az én erőm, örömöm és biztonságom, mert szereteted, hűséged és igazságod vesznek körül erős falként!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!