2021. szeptember 18., szombat

Napi felülről:

Szorult helyzetükben az Úrhoz kiáltottak, s megmentette őket minden félelmüktől. Elküldte szavát, hogy meggyógyítsa őket, életüket kimentette a veremből.

107. zsoltár 19-20. vers*

Áldott szombatot, a szabadulás és szabadság örömét, a meggyógyult lélek erejét és a reménység győzelmét kívánom minden testvéremnek!

Addig nincs veszve minden, amíg van egy biztos segítségünk, akihez bizalommal fordulhatunk a nehéz helyzetekben. Az egyik legnehezebb állapot, amikor egyedül maradunk a félelmeinkkel, betegségünkkel vagy nyomorúságunkkal. Ezek olyan falakat képesek körénk építeni, amelyen képtelenek vagyunk átlátni vagy átlépni. Nagyon jó, ha ilyenkor vannak olyan szeretteink, barátaink, társaink, akik kívülről betörnek ebbe a bezártságba és reménységet hoznak számunkra. Sajnos azonban nincs minden pillanatban erre alkalmunk. Ezért kaptunk egy különleges lehetőséget felülről, az Úrtól. Az őszinte, szívből jövő kérés, imádság csodáját. Mivel ez nem embereket szólít meg, hanem a Mindenhatót, ezért ő biztosítja részünkre, hogy ezek kétségtelenül eljussanak hozzá. Ráadásul a kereszten megfizette annak az árát, hogy ne legyen olyan mélység, bűn, nyomorúság és félelem, amelyből ne tudna megszabadítani, még akkor is, ha mi vagyunk a hibásak. A nekünk küldött mennyei szó, ige a lelkünk gyógyszere és az egészségünket megtartó vitamin. Ettől a szeretettől semmi sem választhat el bennünket!

Mennyei Atyám, hálát adok jelenlétedért, jóságodért és biztos segítségedért!

*Szent István Társulat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!