2021. augusztus 15., vasárnap

Napi felülről:

Az ő parancsolata pedig az, hogy higgyünk az ő Fia, Jézus Krisztus nevében, és szeressük egymást, ahogyan erre parancsolatot adott nekünk.

János első levele 3. rész 23. vers*

Áldott vasárnapot, a szeretet erejét, a hit ünnepét és a remény megerősödését kívánom minden testvéremnek!

Lehet, hogy büszke természetünkből fakadóan nem szeretjük a parancsokat, de igazából azok a mi útjelző tábláink, hogy követni tudjuk a helyes utat. Amikor tudjuk, hogy mi a célunk és biztosan el is szeretnénk oda jutni, ehhez mostanában útvonaltervező programokat használunk. Egy műholdakból álló rendszer követi a mozgásunkat és folyamatosan érzékeli a pontos helyünket, és azt is jelzi, hogy merre kell haladnunk. Miután beírtuk az úti célunkat, elkezd parancsokat osztogatni számunkra. „A következő elágazásnál fordulj jobbra!” „ Haladj tovább öt kilométert!” Amennyiben figyelmesen engedelmeskedünk az általunk választott hangnak biztosan eljuthatunk a kívánt helyre. Közben pedig nem azt érezzük, hogy parancsolgatnak nekünk, hanem, azt, hogy megkapunk minden segítséget, hogy a helyes irányban maradjunk. A lakásunk címét elég csak egyszer beírnunk, és később bárhonnan hazavezet majd a készülék. Amikor hit által a szívünkbe írja a Lélek a mennyei otthonunk elérhetőségét, akkor elkezdődik a felülről érkező vezetés a megfelelő úton. Ha engedelmesen hallgatunk rá, akkor ez mindig megtart bennünket az igazi hazánkba tartó utazásunk során.

Mennyei Atyám, köszönöm vezetésedet, parancsaidat és útmutatásodat, amely mindig hozzád vezet! Hittel és szeretettel követlek téged!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!