2021. június 20., vasárnap

Napi felülről:

Nem azért szeretett meg, és nem azért választott ki benneteket az Úr, mintha valamennyi népnél nagyobbak volnátok – hiszen a legkisebbek vagytok valamennyi nép között –, hanem azért, mert szeret benneteket az Úr, és megtartja azt az esküt, amelyet atyáitoknak tett. Ezért hozott ki benneteket az Úr erős kézzel, és ezért váltott ki a szolgaság házából, Egyiptom királyának, a fáraónak kezéből.

Mózes ötödik könyve 7. rész 7-8. vers*

Áldott vasárnapot, békességgel, hittel és Isten szeretetével megélt pihenőnapot kívánok minden testvéremnek!

A család az a hely, ahol létezésed a szülői szerelem, szeretet bizonyítéka és nem azért fogadtak el, mert valamit már elértél, hiszen már akkor vártak rád, amikor még csak formálódtál. Pontosan fordítva történt. Azért lehettél azzá, aki vagy, azért érhettél el sikereket és eredményeket, mert szeretet és gondoskodás vett körül kicsinységed idején. Soha ne téveszd szem elől, hogy ez az igazi útja az egészséges kapcsolatoknak és növekedésnek. Ahol a szeretetet folyton ki kell érdemelni, ahol az elfogadás és tisztelet mértéke az elért sikerekig tart, ahol nem az számít, hogy ki vagy, hanem, hogy mennyi hasznot hajtasz, ott csak egy cserélhető és eldobható eszköz vagy mások boldogulásának a szolgálatában. Ne engedd meg, hogy te is így tekints az emberekre, csak azért mert a kegyetlenség erre tanít. A mennyei Atya ezért szeretne most is a szíveddel és a lelkedre beszélni. Az ő szeretete gyógyító és bátorító, örök és példát adó. Már akkor harcolt érted, amikor meg sem születtél. Már akkor fontosnak és értékesnek tartott, amikor a szüleid még a kezükbe sem foghattak. Az ő szeretete által válhatsz azzá, akinek megszülettél és növekedhetsz hitben és lélekben naggyá!

Áldott légy Atyám csodálatos szeretetedért, hűségedért és megtartó kegyelmedért!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!