2021. június 19., szombat

Napi felülről:

De én hozzád imádkozom, Uram, a kegyelem idején, Istenem. Nagy szeretettel hallgass meg, hűségesen segíts meg!

69. zsoltár 14. vers*

Áldott szombatot, őszinte és bátorító emberi és mennyei beszélgetéseket, megtapasztalásokat kívánok minden testvéremnek!

Mennyire szabad gyengének lennünk? Mikor és hol ismerhetjük be sebezhetőségünket és törékenységünket? Lehet-e a szüntelen harc és állandó elvárások ellenére őszintének lenni magunkkal szemben és mások előtt? Mivel rengeteg kapcsolati kudarcon vagyunk túl, sokszor csaptak be, hagytak magunkra vagy aláztak meg egy-egy helyzetben, ezért nagyon óvatosak vagyunk ezzel kapcsolatban. Talán mi magunk is belekeményedtünk a küzdelembe és bátran, egyre kisebb lelkiismeret furdalással élünk azokkal a módszerekkel, amelyek korábban bennünket is megsebeztek. Elhallgatunk, kegyesen hazudunk, ferdítünk és vetítünk. Megvezetünk, rosszat terjesztünk, lenézünk és megvetünk. Közben pedig folyamatosan ott él a szívünkben a vágy a tiszta, biztonságot adó és felemelő kapcsolatok iránt, mert erre lettünk teremtve és ezt igen nehéz elfojtani a bensőnkben. A mennyei Atya tökéletesen látja és ismeri ezeket a vívódásainkat és kettős életünket. Ezért hozta el számunkra a kegyelmének, jóindulatának idejét Jézus Krisztusban. Amit emberektől elvárunk, de mi magunk se vagyunk képesek betölteni, az nála készen van számunkra. Szeretete annyira valódi, hogy kész volt meghalni értünk. Hűsége olyan rendíthetetlen, hogy még ma is vár ránk. Azért mert emberekben csalódtunk, Isten segítségét ne utasítsuk el!

Atyám hálát adok neked szereteted és hűséged jelenlétéért! Köszönöm, hogy veled midig őszinte lehetek, mert a javamat keresed!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!