2021. június 2., szerda

Napi felülről:

Maga a Lélek tesz bizonyságot a mi lelkünkkel együtt arról, hogy Isten gyermekei vagyunk.

Római levél 8. rész 16. vers*

Áldott szerdát, a szív békességét, a lélek mély bizonyosságát és örömét kívánom minden testvéremnek!

Honnan tudom, hogy ki az én családom, hol az otthonom és kik a szeretteim? Erről vannak hivatalos dokumentumok, amelyeket szükség esetén be is kell mutatnunk, de ezek csak leírják mindazt, ami számunkra a legmélyebb kapcsolatainkat jelenti. Egy gyermeknek hosszú időbe telik, míg tudatosul benne, akik életet adtak számára, akik folyamatosan gondoskodnak róla, akikre számíthat, azok az ő szülei. Addig egyszerűen csak érzi, és élvezi mindezeket. Hasonlóan működik mindez a lelki formálódásunk során. A mennyei Atya a hitünk ajtónyitása, a szívünk vágya és kérése nyomán elkezdi megvalósítani azt a változást, ami egy új és teljes élettel ajándékoz meg bennünket. Az örökkévaló és mindenható Isten családjának tagjai lehetünk Jézus Krisztus segítségével. Erről hivatalos dokumentum készül a mennyben az Élet Könyvében. A Szentlélek pedig minderről megerősíti a bensőnket és bizonyságot tesz az Úr irántunk való szeretetéről, hogy bizalommal merjünk mi is ezt megvallani.

Atyám, hálát adok neked, hogy elfogadtál, megtisztítottál és befogadtál, mert ebben telik kedved! Köszönöm Szentlelkedet, aki segít, hogy ezt a csodát felfogjam és megértsem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!