2021. július 14., szerda

Napi felülről:

Ellenségeink meg akartak félemlíteni bennünket. Azt gondolták, ha sikerül megijeszteniük minket, akkor elgyengülünk, abbahagyjuk a munkát, és sohasem fog elkészülni a fal. De én imádkoztam: „Istenem, erősíts meg engem!”

Nehémiás könyve 6. rész 9. vers*

Áldott szerdát, a jó munkához megújuló elkötelezettséget, lelkesedést és hitet kívánok minden testvéremnek!

Amikor a legjobb dolgokat építed az életedben, akkor sem fog osztatlan sikert aratni a munkád. Mindig lesznek olyanok, akik irigykedve tekintenek rád, akik szívesen megakadályoznák az előrejutásodat és olyanok is, akik hazugságokat, féligazságokat terjesztenek rólad bántó módon. Mások építő, de még a hibákra rávilágító véleményét is érdemes végiggondolni, mert ez is segíthet a célok elérésében, de sohasem szabad megengedni, hogy mindezek elvegyék a kedvedet a következő lépéstől, feladva az elkezdett jó dolgokat. Minél értékesebb eredményeket akarsz elérni, annál fontosabb egy megfelelő csapat kialakítása. Nem arról van szó, hogy találj embereket, akiket kihasználhatsz a saját érdekedben, mert ezt általában így csinálják mások, hanem arról, hogy az építkezés részének tekinted, hogy felépíts és ápolj őszinte, bizalmas és hűséges kapcsolatokat, amelyek nem anyagi és érdekviszonyokon alapulnak. Ebből a csapatból sohase hagyd ki a mennyei Atyát, sőt Ő legyen benne az első mindenekelőtt, mert tőle fognak érkezni azok a tervek, áldások és erősítések, amelyek továbblendítenek a megtorpanás idején.

Mennyei Atyám, kérlek, te erősíts meg engem a mai napon, hogy elvégezzem a feladataimat, bátorságot vegyek és bátoríthassam a csapatomat is!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!