2021. szeptember 29., szerda

Napi felülről:

Bízz az Örökkévalóban teljes szívvel, és ne menj a saját fejed után! Minden helyzetben ismerd fel az Örökkévalót és akaratát, akkor majd ő egyengeti utadat, és vezeti lépteidet!

Példabeszédek könyve 3. rész 5-6. vers*

Áldott szerdát, a szív békességét, tisztaságát, az Úr világos vezetését és segítségét kívánom minden testvéremnek!

Amikor az önfejűség, együtt jár a vak önbizalommal, az súlyos veszélyeket hordoz, és helyrehozhatatlan károkat képes okozni. Amikor a büszkeség szemellenzője miatt csapdákba és tévutakra tévedünk, ne okoljunk másokat, a körülményeket, mert a hiba a mi készülékünkben van. Jó dolog, ha vannak saját elgondolásaink, terveink és céljaink, de ezek önmagukban nem fognak boldoggá tenni, reményt és védelmet biztosítani minden élethelyzetben, mert túlságosan korlátoltak és gyakran önzőek. Emberek vagyunk, akik Istennel együtt lehetünk csak teljesek és tökéletesek, nélküle csak tévelygünk és bolyongunk egy csodálatos, de félelmetes világban. A mennyei Atyában vetett bizalom, a benne való rendíthetetlen hit feltárja a láthatatlant, Isten országának köztünk és bennünk élő valóságát. Felfedezhetjük, hogy vele egy fantasztikus csapatot alkotunk, ahol kiderül, hogy nem mi vagyunk a világ közepe, de az is, hogy szeretett, drága és megbecsült helyünk van és lesz is. Az utunkat nekünk kell bejárni, de egyengetni, egyenesség tenni és igazgatni csak Ő képes.

Mennyei Atyám benned bízom teljes szívemből! Legyen meg a te akaratod!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!