2021. október 7., csütörtök

Napi felülről:

Egyesek még a bölcsek közül is elbuknak, mert szükséges, hogy próbára tegyék őket. Akik megmaradnak, így lesznek igazán kipróbáltak, tiszták és fehérek, amikor a végső idő elérkezik. Mert az elrendelt idő még nem jött el.

Dániel könyve 11. rész 35. vers*

Áldott csütörtököt, a feladatainkhoz kitartó és hűséges elszántságot, a szívünkben pedig maradandó szeretetet kívánok minden testvéremnek!

Ez még a próbák ideje, akár örülünk ennek, akár félelemmel tölt el bennünket. A kihívásokat nem lehet büntetlenül figyelmen kívül hagyni, mert ez az egyik alapja a növekedésünknek. A megbotlás, elbukás kockázata ténylegesen jelen van minden egyes új lépésünkben, de ez nem katasztrófa, hanem az előrelépés lehetősége. A megtapasztalások, élmények akkor teljesek és hatékonyak bennünk, ha átéljük őket, végigmegyünk rajtuk és nem csupán a képernyőn keresztül nézzük végig őket biztonságosan. Az élet, ha egészséges fejlődéssel jár együtt, a fejlődés pedig mindig hibalehetőséggel. A mennyei Atya szeretete nem kímél meg bennünket a próbáktól és nehézségektől, hanem megtanít hittel szembenézni velük, és felhasználja a megtisztulásunkra. Amíg vele járunk, lehet akármilyen fárasztó vagy göröngyös az utunk, a jó irányba fogunk haladni egészen addig, amíg megérkezik az elrendelt idő. Bár nem mi vagyunk az idők urai, de a nyertesei lehetünk, ha arra figyelünk, akinek valódi hatalma van felette.

Mennyei Atyám, hálát adok az életemért, a lehetőségeimért és az időért, amit tőled kaptam. Veled szeretném megélni és átélni minden egyes percét.

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!