2021. május 14., péntek

Napi felülről:

De az Örökkévaló ezt felelte Mózesnek: „Azt hiszed, ez már túl nehéz nekem? Majd meglátod, beteljesedik-e vagy nem, amit ígértem”.
Mózes negyedik könyve 11. rész 23. vers*

Áldott pénteket, a jóban, a szépben és Isten csodálatos munkájában való gyönyörködést kívánok minden testvéremnek!

Mert most még lehetetlennek tűnik, hogy valóság legyen, szinte elképzelhetetlen, hogy az ígéretek beteljesüljenek, pedig a Mindenható már előkészítette őket. Mindent pontosan megtervezett és a megfelelő időben láthatóvá is lesznek majd. Ami a gondolataink, sőt álmaink számára is túl nagyok, felfoghatatlanok, az Úr azokat viszi végbe, mert neki nem probléma az isteni mértékű lépések és csodák megvalósítása. Nehezen hiszed, hogy van kiút szorult helyzetedből? A reményed is elvesztetted, hogy megoldást találj problémáidra? Ez lehet, hogy így tűnik az ablakodból kitekintve, de bátran és hittel kapcsolódj rá az Örökkévaló csatornájára és hallgasd meg, mit üzen számodra, mi az ő személyes ígérete az életedre nézve, mert mindezek biztosan valóssággá válnak. Mennyi aggódást, félelmet és tépelődést szélnek ereszthetnél, ha egyszerűen megbíznál az Ő szavában. A mennyei Atya a szív békességét, a lélek boldogságát és örömét készítette el az Őt szeretők számára. Ez nem vágyálom, hanem mennyei ígéret, amit sokkal jobb elfogadni és átélni, mint hitetlenül elkerülni.

Atyám hálát adok, hogy neked semmi sem lehetetlen, vagy túl nehéz! Köszönöm, hogy minden ígéretedet tökéletesen beteljesíted!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!