2021. június 9., szerda

Napi felülről:

Amikor Jézus az egyik városban járt, egy leprával borított ember meglátva őt, arcra borult, és kérte: Uram, ha akarod, megtisztíthatsz engem. Jézus kinyújtva a kezét, megérintette őt, és így szólt: Akarom, tisztulj meg! És azonnal megtisztult a leprától.

Lukács evangéliuma 5. rész 12-13. vers*

Áldott szerdát, tiszta szívet, gyógyult lelket és mennyei érintéseket kívánok minden testvéremnek!

A lelkünk védelmi rendszerei és a teremtettségünkből fakadó öngyógyító képessége megóvnak bennünket rengeteg betegségtől és bajtól, de a legfontosabb szükségünkben nem képesek segíteni. A mennyei Atya saját képére és hasonlatosságára formált bennünket, ezért csak vele közösségben találhatjuk meg a valódi énünket, küldetésünket és életcélunkat. A legcsodálatosabb gyógyulás akkor kezdődik az életünkben, amikor megérinti a szívünket az Isten ereje, hatalma és jóakarata. Jézus Krisztus kereszthalálával, szeretetéből felvállalta és kimondta, hogy azt akarja, békességre jussunk Istennel és felszabadult lélekkel követhessük őt. A mennyben már eldőlt, hogy milyen áldások várhatnak ránk itt a földön és odaát, de az, hogy mit használunk fel ezekből, mi lesz valósággá az életünkben, az attól függ, hogy mire tartunk ezekből igényt, mit kérünk az Úrtól! A hitetlenségünk, kicsinyhitűségünk rengeteg jótól megfoszthat bennünket, mert attól tartanak távol, aki tényleg segíthetne rajtunk. Jézus már csak ránk vár, hogy mikor érinthet meg és mondhatja ki: „Akarom, tisztulj meg!

Atyám, köszönöm, hogy mindent megtettél értem, hogy veled egy teljes és tiszta életet élhessek!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!