2021. június 13., vasárnap

Napi felülről:

A pusztában is láthattad, hogy egész úton, amelyen jártatok, úgy vitt téged Istened, az Úr, ahogy a fiát viszi az ember, míg el nem érkeztetek erre a helyre.

Mózes ötödik könyve 1. rész 31. vers*

Áldott vasárnapot, a lélek felszabadult örömét és ünneplését, a test felfrissítő pihenését kívánom minden testvéremnek!

Mennyire egyszerű és egyértelmű a kisgyermek számára, amikor odaszalad szüleihez, hogy egy ismeretlen helyen, kézen fogva biztonságba érezhesse magát. Milyen természetes, hogy a fáradt picit felvesszük, átöleljük, és karjainkban hordozzuk, amikor szüksége van rá. Mindezek lenyomatai a mennyei Atya szeretetének, aki ezen keresztül élő módon mutatja be mindazt, ahogyan irántunk érez, és ahogy gondoskodik rólunk. A pusztaság az az időszak, amelyben vannak csodálatos pihenőhelyek, megtapasztalások és sikerek is, de alapvetően egy folyamatos küzdelem az életért és a boldogulásért. Az út azonban ezen keresztül vezet az ígéret földjére. Itt tanulhatunk meg teljes bizalommal az Úrra hagyatkozni, követni útmutatását és vezetését. Ezen keresztül élhetjük át, hogy a mennyei család tagjai lettünk, fontosak vagyunk és számít, hogy mivé válunk! Ahol most tartunk már az is egy ajándék, de ami még csak előttünk van az az a kincs, amiért megéri harcolni, bízni és hinni, mert nagyon sokan szurkolnak nekünk felülről, hogy célba érjünk!

Mennyei Atyám, hálát adok a tegnap küzdelmeiért és a gondoskodó szeretetért! Köszönöm a ma kihívásait és a holnap reménységét!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!