2021. augusztus 28., szombat

Napi felülről:

Szereted az életet, sokáig akarsz boldogan élni? Akkor őrizd meg nyelved a gonosztól, és szádat a hazugságtól! Messzire kerüld el, ami gonosz, és tedd meg, ami jó! Törekedj a békességre, ne nyugodj, míg el nem éred!” 34. zsoltár 13-15. vers (12-14. vers)*

34. zsoltár 13-15. vers (12-14. vers)*

Áldott szombatot, a lélek boldogságát, a szív örömét és a test felüdülését kívánom minden testvéremnek!

A szeretet és a boldogság utáni vágy a két legmeghatározóbb hajtóerő, amivel az életünk házát szeretnénk felépíteni. Ez az indulat összeköt bennünket, de ennek megvalósítása során már hatalmas különbségek keletkeznek. Amikor rossz eszközökkel és helytelen módszerekkel próbáljuk megvalósítani az álmainkat, akkor a végeredmény egészen más lesz, mint amit elterveztünk. A szavaink képesek simogatni, átölelni, kapcsolatokat építeni és ápolni, de a meggondolatlan, bántó, sértő és gonosz kijelentéseink az ellenkező hatást váltják ki. Szúrnak, sebeznek, ellöknek, rombolnak és tönkretesznek. Ezzel biztos, hogy visszaépítjük a boldogságházunkat és még messzebb kerülünk a szívünk tiszta vágyától. Hazugsággal, csalással, megtévesztéssel és alattomos módszerekkel tényleg lehet előzni a tiltott sávban és sikereket elérni, de ez szeretetgyilkos út. A békétlenség, rendezetlen kapcsolatok fenntartása sokszor a büszkeség, legtöbbször pedig az ostoba nemtörődömség gyümölcse, ami folyamatosan megkeseríti, megmérgezi és beteggé teszi a szívünket. Szereted az életet, sokáig akarsz boldog lenni? Akkor figyelj a mennyei Atya útmutatására és ne rombold le azt, ami a javadat építi!

Atyám, köszönöm, hogy te a boldogságom és szeretetem építését segíted. Rád akarok figyelni egész nap!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!