2021. április 18., vasárnap

Napi felülről:

Dicsérjétek az Örökkévalót ti nemzetek, mind! Dicsérje őt minden ember! Mert egészen körülvesz bennünket szeretete, és irántunk való hűsége örökké tart! Dicsérjétek az Örökkévalót! Hallelújah! 117. zsoltár*

Áldott vasárnapot minden testvéremnek, a testnek megújító pihenést, a léleknek pedig felemelő gyönyörködést kívánok a jóban, szépben és igazban!

Nézzünk körül! Ha csak a puszta létünket vesszük szemügyre, már az is egy fantasztikus csoda. A gondolataink, érzéseink és álmaink világa összeér a végtelennel és az örökkévalóval. Mindezek mellett ott van a kapcsolatunk ezernyi szála a többi létezővel. Képesek vagyunk alkotni, gyönyörködni a szépben és a jóban. A szívünk tudja mit jelent szeretni és szeretetben élni. Vágyunk a boldogságra, az örömre, egy békességes otthonra és ezekért készek vagyunk küzdeni és harcolni. Ez mind-mind a Teremtő csodálatos terve és ajándéka az életünkkel, amelynek koronája, hogy megismerhetjük őt is, sőt élő közösséget építhetünk vele. A legnagyobb kincs ugyanis az, hogy a mennyei Atya tényleg azt akarja, hogy örök életünk legyen, ez pedig Jézus Krisztus által érhető el számunkra. Mert mindaz, ami ettől elválasztott bennünket, vagyis a bűneink és a halál, azt ő győzte le és állította félre a menny ajtajából. Van tehát miért hálát adnunk, dicsérnünk az Örökkévalót, mert szeretete körülvesz bennünket, és amikor eljön majd az időnk magához is emel, hogy az álmaink otthona beteljesedjen!

Atyám dicsérlek téged, mert olyan jó a szeretetedben élni, olyan biztonságos benned bízni!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!