2021. május 8., szombat

Napi felülről:

Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, és az erős lelket újítsd meg bennem!
51. zsoltár 12. vers*

Áldott szombatot, megtisztított szívet, megerősített lelket és megújított szeretetkapcsolatokat kívánok minden testvéremnek!

Ahhoz, hogy az életünk valódi, mély megújuláson és helyreálláson menjen keresztül nem elég az emberi fogadkozás és akaraterő, mert a lélek és a szív torzulásai még az esélyt is elveszik, hogy önmagunkat meggyógyítsuk. Akármilyen kellemetlen, kínos és szégyenletes, ezekben a helyzetekben csak a Mindenható szentségének műtőjében találunk tökéletes és végletes megoldást. Amikor nála keressük a megoldást, hozzá ragaszkodunk, és nem próbáljuk tovább titkolni az igazi problémáinkat, akkor a legjobb kezekbe kerülünk és elkezdődhet a nagy beavatkozás. A szív újjáteremtése, a bűnöktől való megtisztítással kezdődik, mert ezek teszik tönkre és a lélek felülről születésével folytatódik, mert így kötődünk ezután a mennyei otthonunkhoz. Istenünknél nincs várólista, nincs szükség időpontfoglalásra, tőlünk függ, mikor szólítjuk meg, mikor elégeljük meg kudarcainkat és szánjuk rá magunkat a segítségkérésre.

Atyám, köszönöm, hogy bátran jöhetek hozzád minden szégyenemmel és tisztátalanságommal, mert nálad nem sebtapaszokat, hanem örök életre szóló gyógyulást találok!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!