2021. május 9., vasárnap

Napi felülről:

Áldjátok, népek, a mi Istenünket, hangosan hirdessétek dicséretét! Ő tartott életben bennünket, és nem engedte, hogy lábunk inogjon.
66. zsoltár 8-9. vers*

Áldott vasárnapot, az élet örömét, a hit megtartó erejét és Istenünk felfoghatatlan szeretetét kívánom minden testvéremnek a mai napra!

Pár hét alatt felöltötte magára üde zöld, tavaszi ruhatárát az egész természet. A megújulás, az új termés és gyümölcsök reménységét hirdeti minden kibomló rügy és virágszirom. A növekedést, a kibontakozást ugyan hátráltathatja a rossz időjárás, lehet, hogy nem ugyanannyit szüretelhetünk majd a megfelelő időben, de az élet akkor is továbbhalad és győzedelmeskedik. Mi is egy új esélyt és lehetőséget kaptunk a növekedésre! Még nem minden körülmény tökéletes, nem tért vissza minden a megszokott kerékvágásba, de talán nem is ez a legfontosabb, hanem az Istentől kapott lehetőségeink megragadása és felhasználása! Megérkezett a lelkünk tavasza, a reménység kivirágzott, de az már tőlünk függ, hogy hit által termés érlelődik, vagy csak egy múló emlék marad az újra kinyíló világ ígérete. Amikor a mennyei Atya dicsérete és a hálaadás sepri ki a szívünkből a búskomorságot, a félelmeket és a sötét gondolatokat, akkor ez megtermékenyíti a lelkünk egészséges vágyát a jóra, szépre és nemesre. Ez a mi igazi életünk és küldetésünk, ezért lehetünk még itt, mert az Úr felénk való szeretete nem fogyott el!

Atyám, hálát adok neked a tavaszért, a lehetőségekért és a gyümölcstermés reménységéért!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!