2021. május 31., hétfő

Napi felülről:

De még vár az Úr, hogy megkegyelmezhessen, készen áll arra, hogy irgalmazhasson. Mert bár ítélő Isten az Úr, boldogok mindazok, akik benne reménykednek.

Ézsaiás könyve 30. rész 18. vers*

Áldott hétfőt, új hetet, reménységgel átjárt szívet és bizalommal látó szemeket kívánok minden testvéremnek!

Meddig kell várnia rám a Teremtőnek, hogy kiáraszthassa az életemre mindazokat az áldásokat, amelyeket elkészített a világ kezdete óta? Meddig tartom vissza hitetlenségemmel, önző gondolkodásommal és lustaságommal jóindulatának és irgalmának minden szennytől megtisztító tüzét? Ma még az Úr vár rám, ma még Ő áll készen, hogy helyreállítsa, amit elrontottam, újjáépítse a tönkretett kapcsolataimat és szeretetével betöltse lelkemet. Még nyitva tart a kegyelem orvosának rendelője, még nem zárt be a mennybe nyíló ajtó, mert Jézus Krisztus kitárt karja engem is hív. Viszont ez a lehetőség, ez a különleges idő egyszer véget ér, és az elszalasztott esély, a ki nem használt alkalmak vádolni fognak majd, ha nem igényeltem a felülről érkező Közbenjáró és Pártfogó segítségét. A boldogság nem egy olyan virág, amire, ha rátalálok, örömömben leszakítom és gyönyörködök benne, amíg el nem szárad, hanem az Isten jelenlétében virágzó kert, amelynek gondozása rám bízatott. Tőlem függ, hogy a mennyei Atya által biztosított magokból, ajándékokból és körülményekből, milyen boldogságkertet építek fel és hányan tudnak majd benne gyönyörködni.

Atyám, köszönöm a rám fordított időt, a türelmes szeretetet, a még egy esélyt adó irgalmat! Benned reménykedek és bízom teljes szívemből!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!