2021. május 2., vasárnap

Napi felülről:

Erőm és pajzsom az Úr, benne bízik szívem. Ő megsegített, ezért vidám a szívem, és énekelve adok neki hálát.
28. zsoltár 7. vers*

Áldott vasárnapot és örömteli anyák napját, a szeretet érezhető jelenlétét és a reménység erejét kívánom minden testvéremnek!

Isten gondoskodó szeretete ezerféle formában körülveszi életünket. A teremtés egész csodája azt hirdeti, hogy gazdag örökséget kaptunk földi létünk teljes idejére. A családunk is egy mennyei ajándék, még akkor is, ha sokszor és sokféleképpen képesek vagyunk azt elrontani, tönkretenni. Különleges öröm egy gyermek érkezése, amit legmélyebben éppen a szülők élhetnek át, várva azt a csöpp életet, amiről azután huszonnégy órában kell majd gondoskodniuk. Ez az önfeláldozó szeretet veszi körül védelemmel és bizalommal az új jövevényt, hogy növekedve kibontakozhasson a benne rejlő ember. Isten szeretetéről tesz bizonyságot a szülői odaadás és féltés. Amikor hálásak vagyunk édesanyánkért, szüleinkért, a családunkért, amikor tisztelettel és szeretettel fordulunk feléjük, akkor a legjobbat tesszük önmagunkkal, mert a földi boldogságunk nagyrészt ezeken a kapcsolatainkon épül fel. Amikor azt is felfedezzük, hogy mindez Isten jó terve az életünkkel, akkor még a mennyel is együtt tudunk örülni és énekelni.

Köszönöm atyám, hogy megáldottál egy földi családdal is! Köszönöm szüleimet, gyermekeimet, unokáimat és az egész családomat, mert igen értékes ajándékok ők az életemben!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!