2021. június 23., szerda

Napi felülről:

Életörömöt és ujjongó örvendezést talál benned minden téged kereső, és megvallják minden időben: „Hatalmas, csodálatos az Isten!” – a szabadításod szeretetében élők!

70. zsoltár 5. vers*

Áldott szerdát, örömteli rácsodálkozást Isten hatalmas munkájára, és a szív reménységgel teljes békességét kívánom minden testvéremnek!

Különböző vágyak lelkesítik szívünket, de mégis összeköt bennünket, hogy ugyanaz a teremtő Isten a létezésünk forrása. A világmindenség telve van színekkel, formákkal, élettel és összefüggésekkel, aminek mi magunk is alkotó részei lettünk. Az életünk egyedi, különleges és megismételhetetlen. Mindösszesen egy van belőlünk. Egyszer élhetünk át minden napot, de kaptunk egy különleges lehetőséget, hogy a szívünk keresse, felismerje és megtalálja a Mindenhatót. Benne nem vészmegoldásra, utolsó mentsvárra bukkanhatunk, hanem igazi életörömre, arra a felszabadult rácsodálkozásra, amit nem homályosít el az elmúlás keserűsége, mert túllát a halálon és minden gonoszságon. A mennyei Atya a lélek szabadságát ajándékozta nekünk Jézus Krisztusban, hogy minden időben és körülmények között őszintén megvallhassuk, hogy milyen hatalmas és csodálatos Istenünk van. Annyi nehézség és probléma áll az utunkban, olyan sok terhet kell cipelnünk, ne hagyjunk ki ezért egyetlen lehetőséget sem, amikor az Úr betölthet bennünket örömével!

Mennyei Atyám én ma is benned bízom, téged kereslek és örömödre vágyom, mert ez az én életerőm!

*Saját magyarázatos fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!