2021. július 8., csütörtök

Napi felülről:

Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr mindenütt, amerre csak jársz.

Józsué könyve 1. rész 9. vers*

Áldott csütörtököt, az Istennek engedelmes lelkületet, bátorságot nyert szívet és erős reménységet kívánok minden testvéremnek!

Félelem, aggódás és kérdések töltenek el az előtted álló kihívások láttán? Nehezen nézel szembe a mai nap problémáival, mert túl kicsinek érzed magad és túl kevés erőt látsz hozzá önmagadban? Ha ezek a rossz hírek, akkor a jó hír az, hogy ez az állapot nem a lelki betegség jele, nem azt mutatja, hogy baj, probléma lenne veled, hanem csupán annak a jelzése, hogy komolyan veszed a feladataidat és világosan látod azok súlyát és jelentőségét. A válaszaid és a döntéseid azonban meg fogják határozni, hogy ki is vagy valójában, kiben bízol és merre tart az életed. A menekülés és meghátrálás nem méltó hozzád, mert ez azoknak az útja, akik nem hisznek a mennyei Atya erejében és vezetésében. Az Istennek való engedelmesség lépései nem azzal kezdődnek, hogy nagy csatákat nyersz az Ő nevében, hanem azzal, hogy teljes mértékben megbízol benne. Elhiszed és később meg is tapasztalod, hogy bármilyen kevés az erőd, akármennyire felkészületlennek érzed magad és minden félelmed ellenére, ha engedelmesen elindulsz, győzelmek és az áldások várnak rád, mert mindezt Ő biztosítja. Ha csak önmagadra figyelsz, van okod aggódni, ha felnézel az Örökkévalóra és bízol benne, akkor meglátod az erő, bátorság és reménység forrását!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy bízol bennem és ma is arra bátorítasz, hogy veled és neked engedelmeskedve járjam végig az utamat!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!