2021. április 25., vasárnap

Napi felülről:

„De bőségesen kiáradt rám a mi Urunk kegyelme a Krisztus Jézusban való hittel és szeretettel.” Timóteushoz írt első levél 1. rész 14. vers*

Áldott vasárnapot, a szív hittel, szeretettel és kegyelemmel teljes ünneplését kívánom minden testvéremnek!

A múltunk is mi vagyunk. Minden hibánkkal, bűnünkkel, jó és rossz döntésünkkel együtt. Lehet szégyellni, eltakarni, letagadni vagy éppen büszkének lenni rá, de a legfontosabb, hogy Istennel együtt értékeltük-e már önmagunkat? A kérdés nem az, hogy találunk-e benne valami jót, valami értékeset, amit érdemként mutogathatunk, hanem az, hogy a Mindenhatóval rendeztük-e már a teljes életünket? Előtte nem kimagyarázni, megszépíteni vagy másokra hárítani kell a dolgainkat, hanem az Ő világosságára hozni. Ez a legnehezebb lépés büszke énünk számára, mert alázattal teljes hit nélkül ez nem lehetséges, pedig ez az egyetlen út, ami a jó irányba vezet. A mennyei Atya áldásai, amit Jézus Krisztusban készített el számunkra ezek után nyílnak meg. A bőséges kegyelem forrása nem elérhetetlen távolságban van tőlünk, hanem a szívünk ajtaja előtt áll, csak arra vár, hogy örömmel meghívjuk az életünk rendbetételére.

Atyám köszönöm, hogy te a múltam, hibáim és bűneim ellenére is szeretsz, és a legjobbat akarod kihozni az életemből ma is!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!