2021. április 26., hétfő

Napi felülről:

„Ne hagyd, hogy a gonosz legyőzzön téged! Tedd azt, ami jó és helyes — ezzel te fogod legyőzni őt!”
Római levél 12. rész 21. vers*

Áldott hétfőt, erővel, bölcsességgel és kitartással teljes új hetet kívánok minden testvéremnek!

Győztesnek születtünk! Isten harcosainak, akik készek és bátrak szembeszállni a gonosz mindenféle mesterkedésével szemben. Akik, nem adják fel, nem engedik, hogy az ellenség uralkodjon felettük elvéve tőlük a boldogság és öröm áldásait. Ahhoz, hogy harcban edzett, érett hősök lehessünk, meg kell küzdenünk a mindennapi csatáinkat. A gonosz csak akkor tud diadalmaskodni felettünk, ha meg tud téveszteni bennünket és el tudja hitetni, hogy házastársunk, családtagjaink, testvéreink vagy a munkatársaink ellen kell hadat viselnünk a boldogságunkért. Amikor viszálykodunk, pártoskodunk és megszégyenítünk azért, hogy elérjük a céljainkat és közben pedig elveszítjük a békességünket és a szeretetünket. A mennyei Atya is harcba hív, de nem azért, hogy ha kaptál egy pofont, akkor képes legyél azt kibírni és egy nagyobbal viszonozni, hanem, hogy megtanuld meglátni a megsebző kéz mögött a gonosz munkáját és az ellen küzdeni. A gonosz mindig uralkodni akar felettünk, ami alól egyedül a jó, Isten szeretete és igazsága képes felszabadítani, mert az igazi erő ebben van!

Atyám, nem adom fel, hogy ma is küzdjek a jóért, a helyes lépésekért, mert hozzád tartozom, és ez tesz győztes harcossá!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!