2021. október 17., vasárnap

Napi felülről:

Boldog az az ember, akinek az Úr nem rója fel bűnét, és nincs lelkében álnokság.

32. Zsoltár 2. vers*

Áldott vasárnapot, a lélek igazi ünnepét és feltöltődését kívánom minden testvéremnek!

Ahogyan felbecsülhetetlen különbség van egy valódi gyémántkő és egy törött üvegdarab között, ugyanígy felfoghatatlanul értékesebb a megtisztított lélek a hamis, csalárd és álnokhoz képest. A hamisság azzal szerez javakat és előnyöket, hogy másokat becsap, megtéveszt és kihasznál. A saját boldogulásának oltárán feláldozza az igazságot, becsületességet és tisztaságot. Ráadásul még meg is nyugtatja magát azzal, hogy mindenki ezt csinálja. Farkastörvények uralkodnak, és ahhoz kell alkalmazkodni, ha életben akarunk maradni, ha előrébb szeretnénk kerülni a ranglétrán. Ez akkor lenne igaz, ha nem lenne másik út, ha nem kaptunk volna lehetőséget felülről megtörni az átkot, szembeszállni a bennünk és a körülöttünk ólálkodó gonosszal. A bűnnel terhelt szív lemond a jóért való küzdelemről, megadja magát a sötétségnek, és beáll a hitetlenség seregébe. A mennyei Atya képes kiszabadítani bennünket ebből az ördögi körből. Van lehetősége arra, mert Jézus Krisztusban megfizette ennek az árát, hogy megtisztítsa és megváltoztassa lelkünket. Ami egyedül nem megy, vele lehetséges!

Mennyei Atyám, minden erőm, tehetségem és lehetőségem is kevés ahhoz, hogy tiszta és igaz legyek, de szereteted átölel, megtisztít és átöltöztet, hogy dicsőségedre élhessek!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!