2021. március 27., szombat

Napi felülről:

„Az Úr angyala őrt áll az istenfélők mellett, és megmenti őket.” 34. zsoltár 8. vers*

Áldott szombatot, az Örökkévaló minden értelmet és elgondolást meghaladó védelmét és szeretetét kívánom minden testvéremnek!

A javaink, értékeink biztonságát a magunk módján megpróbáljuk a lehető legjobban megőrizni. Zárakkal, kódokkal, szerződésekkel és különleges odafigyeléssel. Minél értékesebb számunkra valami, annál többet áldozunk a védelmére és ez teljesen helyénvaló. Az egészségünk fenntartására és őrzése szintén mindennapi gondunk, és ez különlegesen megmutatkozik ebben a vészterhes időszakban. Ezek ránk bízott feladatok, ahol a felelőtlenségért és hanyagságért súlyos árat fizethetünk. Azonban az életünkben vannak még ennél is fontosabb területek, az emberi és mennyei kapcsolataink, illetve a lelkünk egészsége, békessége és tisztasága. Ezeket nem lehet ugyanúgy megvédeni, mint a látható kincseinket, de megőrzésük, és amennyiben szükséges a helyreállításuk, még azoknál is nélkülözhetetlenebb. A mennyei Atya komolyan vesz minden felkérést tőlünk, amiben az Ő segítségét és oltalmát igényeljük, mert megbízunk benne. Szolgáit rendeli ki mellénk és körénk, hogy az Ő terveit és akaratát képviseljék az életünkben. Nem helyettünk fognak őrködni, hanem értünk! Nem mi bízzuk meg őket feladattal, hanem az Úr, aki parancsol nekik az érdekünkben és olyan szemmel láthatatlan védőfallal vesznek körül, amit semmi más nem pótolhat. A testünk elfáradása után pedig ők fognak átkísérni bennünket a mennyei otthonunkba.

Atyám köszönöm az életemet és hálás vagyok, hogy nem csak megajándékoztál ezzel a kinccsel, hanem szeretetedből örök védelmet is biztosítottál számomra.

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!