2021. március 26., péntek

Napi felülről:

„A jótékonyságról és az adakozásról pedig el ne feledkezzetek, mert ilyen áldozatokban gyönyörködik Isten.” Zsidókhoz írt levél 13. rész 16. vers

Áldott pénteket, kitartó és bátor szeretetet a mai nap kihívásaihoz, az előttünk álló hétvégére pedig megújuló reménységet kívánok minden testvéremnek!

Mindannyian ismerjük az ajándékozás örömét, az önzetlen és hátsó szándék nélküli jótettek szívet melengető boldogságát, hiszen ez nemesíti és szépíti igazán a lelket. Sajnos a hétköznapok küzdelme, az igényeink, vágyaink és az elvárások sürgető kihívásai mind-mind azt suttogják, a végén pedig már erőszakosan követelik, hogy most csak magaddal törődj, a saját feladataidra összpontosíts, és nem engedheted meg magadnak a jótékonyság „fényűzését”. Pedig a lélek pont attól lesz egészséges és erős, ha megtanulja helyesen szeretni önmagát, elfogadni a segítséget és elválaszthatatlan része lesz a kincsei természetes megosztása. Amennyivel tisztább és frissebb egy forrás egy vizes gödörnél, annyival éltetőbb egy szív, amely kész őszinte szeretettel adni magából, nem csak elvárni és önmagának gyűjtögetni. A nincs időm, nincs erőm, nincs mit adnom, csak addig igaz, amíg a Szeretet rendet nem tesz az életünk polcain, hogy a valódi helyére kerüljön minden értékünk.

Uram, köszönöm, hogy annyi mindennel megajándékoztál, hogy abból bőven jut mások számára is!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!