2024. április 5., péntek

Napi felülről:

„Hiszen te áldod meg az igazat Örökkévaló, jóakaratoddal, mint hatalmas pajzzsal veszed körül őt.”

5. zsoltár 13. vers*

Áldott pénteket, a mennyei Atya jóakaratának, kegyelmének és kedvességének védelmét, biztonságát és valóságát kívánom minden testvérem számára!

Nem egyszerűen csak létezni szeretnénk, hanem megfelelő biztonságban, boldogságban és egészségben élni meg mindennapjainkat. Volt idő, amikor a szüleinktől kaptunk meg ehhez minden segítséget, de felnőttként ennek legnagyobb részét már nekünk kell biztosítanunk. Azonban nem szabad sohasem megfeledkezünk a mennyei Atya szerepéről a múltunk, jelenünk és jövőnk formálásban. Jóakaratának, kegyelmének és kedvességének jelenléte az életünkben nélkülözhetetlen fontosságú ahhoz, hogy a miénk lehessen mindaz, amit elkészített számunkra az Örökkévaló. Ennek alapja az, amikor nála keressük és tőle várjuk az igazságot, félretéve saját igazunk büszkeségét és önző ostobaságát. A hatalmas, teljes életünk számára biztonságot nyújtó pajzs Isten szeretetének tenyere, amellyel értünk nyúlt Jézus Krisztus által. Ez az a védelem, amit semmilyen emberi erőfeszítés se pótolhat vagy helyettesíthet, mert nem csupán erre a korszakra vagy létezésre érvényes, hanem örök érvényű!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert benned és nálad találtam meg az igazságot! Jóakaratod, irgalmad és szereteted vesz körül és őriz meg a teljes életre!  

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!