2023. november 22., szerda

Napi felülről:

„Jézus azonban jól tudta, mit gondolnak róla, és ezt mondta: „Ha egy királyság egyik része a másik ellen támad, az egész elpusztul. Hasonlóképpen tönkremegy az a család is, amelyben belső harcok dúlnak.”

Lukács evangéliuma 11. rész 17. vers*

Áldott szerdát, a család, a közösség és az éltető kapcsolatok megőrzését, helyreállítását és védelmét kívánom minden testvérem számára!

A jó közösség, az elkötelezett testvéri, baráti, családi kapcsolatok olyan kincsek, amelyeket semmi mással nem lehet pótolni ezen a földön. A sikerek, győzelmek és eredmények akkor lesznek teljesek, ha van kivel együtt ünnepelni, a közös öröm teszi teljessé a boldogságot. Ez egy mennyei minta, hiszen pont erre hívott el bennünket az Örökkévaló, hogy osztozzunk vele és egész királyságával együtt az ő győzelmében. Velünk is együtt ünnepelnek az angyalok, amikor a szívünk hazaérkezik, amikor a lelkünk biztonságot talál az Úrnál. Ezért elkötelezetten figyeljük, őrizzük és óvjuk a közösségeink békességét és egységét. A jó kapcsolatok el fogják bírni, hogy őszintén megbeszéljünk mindent, a vitás kérdések végére járjunk, hogy ne kelljen eltitkolni, elhallgatni semmit, de az a közösség végét jelentheti, ha egymás ellen harcolunk, azt gondoljuk, hogy a másikat le kell győznünk, fölé kell kerekednünk. Békességre születtünk, a szívünk békességére, arra, hogy békesség teremtők, építők és őrzők legyünk, minden más mögött a gonoszság munkája áll, amit nem hagyhatunk, hogy eluralkodjék a lelkünkben!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy békességre teremtettél, arra a békességre, ami a szívemben kezdődik, de a kapcsolataimban fog kivirágozni és áldott termést hozni!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!