2023. november 23., csütörtök

Napi felülről:

„A ti engedelmességetek híre azonban már mindenhová eljutott, ezért nagyon örülök nektek! Azt akarom, hogy bölcsek legyetek abban, ami jó, és ne legyen semmi közötök a gonoszhoz.”

Pál levele a rómaiakhoz 16. rész 19. vers*

Áldott csütörtököt, a jóra vezető bölcsességet és a gonosztól való tisztaságot kívánom minden testvérem számára!

Az a vágyam, azt kérem az Úrtól, hogy egyre jobban megismerjem, megértsem és megéljem azt a mennyei bölcsességet, ami a jót munkálja az életemben. A gonosz minden formájától tiszta akarok maradni, hogy ne maradjon bennem semmi, amivel fogságba tarthatna, zsarolhatna vagy jogosan vádolhatna. Szeretnék tiszta szívemből, örömmel és boldogan figyelni és engedelmeskedni annak, aki a legjobban szeret a világon, aki életét adta értem és most is közbenjár az érdekemben. Erre születtem, ezért vagyok ezen a földön, hogy válasszam a jót, de elutasítsam a rosszat! Ebben a küzdelmemben nélkülözhetetlen az a felülről érkező segítség, amely már most összeköt a mennyei világgal. Isten megbocsátó Szeretete, Igéje és Szentlelke. A hit és reménység ereje, bizonyossága. Mindazok példája, akik nem adták fel, végig kitartottak a jó mellett és győztesekként vonultak be igazi hazájukba. Ez többről szól, mint a saját kis vívódásaim, mert a lelkem áldott jelene és boldog jövője a tét. Ma is a jó mellé állok teljes szívemből, akármennyire is gyenge vagyok, mert az az én felfelé tartó utam!

Mennyei Atyám, hálát adok a jóra vezető bölcsességedért és a gonosztól megtisztító, távol tartó szeretetedért!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!