2023. június 15., csütörtök

Napi felülről:

„Erőt vettek rajtunk a bűnök, de te megbocsátod vétkeinket.”

65. zsoltár 4. vers*

Áldott csütörtököt, az Istennel megbékélt és felszabadult lélek örömét kívánom minden testvérem számára!

A sikereink sem oldanak meg mindent, de még csak semmissé se teszik azokat a bűnöket, amelyeket útközben elkövettünk. Feltehetünk mindent egy számunkra csábító cél elérése érdekében, ami sok lemondással, küzdelemmel jár és hozhat megannyi boldogító eredményt, de ettől még esendő emberek maradunk. Ráadásul ott lesznek a kudarcaink is, amelyek nem csak elszomoríthatnak, de még el is takarhatják a valódi felelősségünket, másokat okolva. A lelkünk igazi biztonságát nem a saját eredményeink hozzák el, hanem az Istennel megbékélt szívünk. Mindez ott kezdődik, hogy felismerjük, hogy a jó szándékunk, győzelmeink ellenére rossz irányba tartunk, céltévesztett az életünk, mert nem számoltunk a mennyei Atya akaratával és szeretetével. Nélküle terveztünk és építettünk, egy olyan alapra, amely emberi erőfeszítéseink futóhomokjára épült. Az Örökkévaló azonban ma is vár rám és kész arra, hogy megbocsátson, megtisztítson és velem járjon, ha ez nekem is fontosabb minden másnál.

Mennyei Atyám, hálát adok mert megbocsátottad bűneimet, vétkeimet, hogy egy megbékélt és felszabadult életem lehessen veled és benned!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!