2023. június 14., szerda

Napi felülről:

„Akkor ezt mondtam nektek: Ne ijedjetek meg, és ne féljetek tőlük!”

Mózes ötödik könyve 1. rész 29. vers*

Áldott szerdát, a félelmeink, aggódalmaink és kétségeink ellenére is, bátor, hittel és bizalommal teljes lépéseket kívánok minden testvérem számára!

A mennyei Atya nem arra teremtett bennünket, hogy a félelmeink fogságában éljük az életünket és a szívünk rettegése kísérje a mindennapjainkat. Az aggódalom csak akkor hátráltathat bennünket, ha megengedjük neki, hogy a kockázatelemzés helyett az irányítás is a kezébe kerüljön a bölcs érelem és bátor hit helyett. A kihívásokat, az ellenfeleket és az ellenségeinket nem érdemes le vagy alábecsülni, de azt sem szabad hagyni, hogy a félelmeink felnagyítsák és eltúlozzák őket. Arra a biztatásra, bátorításra kell hallgatnunk, amelyik a lelkünk mélyén szólal meg, valójában pedig a mennyei magasságokból érkezik. Ne ijedjetek meg, ne rettegjetek, hanem nézzetek szembe a valósággal és bátorítsátok a szíveteket azzal, hogy nem vagytok egyedül a harcaitokban, mert az Örökkévaló előttetek jár. Ne féljetek és ne aggódjatok, mert neki fontosak és értékesek vagytok, amit láthatóan, egyértelműen be is bizonyított Jézus Krisztus által. Lehet, hogy a problémák és a bajok tényleg óriásiak, de az utolsó szó mégsem az övék lesz, hanem Istené, ezért inkább benne érdemes bízni és neki hinni!

Mennyei Atyám, hálát adok bátorító üzenetedért! Rád bízom magamat, mert minden nehézség ellenére is győztes szeretnék lenni veled!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!