2023. december 15., péntek

Napi felülről:

„A bűn szolgálatáért járó bér a halál, Isten kegyelmének ingyen ajándéka ellenben az örök élet — Urunkban, Krisztus Jézusban.”

Pál levele a rómaiakhoz 6. rész 23. vers*

Áldott pénteket, Isten jóindulatából fakadó ajándékának felfedezését, elfogadását és használatát kívánom minden testvérem számára!

Ajándékot kapni, főleg úgy, hogy közben érezhetjük, akitől kapjuk, az a szíve szeretetéből, öröméből adja számunkra csodálatosan felemelő élmény. Ennél az lehet több, amikor mi magunk tesszük ezt meg másokkal, mert ezt gondoljuk helyesnek. A másik oldalon az üzletszerű kapcsolatok állnak. Segítek, ha megfizeted! Jó vagyok hozzád, amíg ez megéri számomra! Melletted vagyok, amíg nem találok jobbat! Adok, de csak ha te is adsz valamit! Ezzel akkor van igazán nagy baj, ha nincs a szívünkben ennél több hely és szeretet. Amikor a halál felett nem győzedelmeskedik a teljes, mennyei élet. A fájdalmas reménytelenséget nem váltja fel az örömteli hit. Jézus Krisztus azért jött el hozzánk, hogy elhozza számunkra Isten jóindulatának ajándékát. Ehhez azonban meg kell ítélnünk, el kell engednünk a bűnnel, gonosszal, hitetlenséggel kötött üzletünket, ami egy büszke és önző gondolkodást biztosít, rövidtávú előnyökkel, de a végén, a pénztárnál a keserű halál vár ránk. A karácsony viszont azt hirdeti, hogy életet kaphatunk ajándékba a menny teljes öröméből hit által, ami már elkészült és csak ránk vár, hogy elfogadjuk.

Mennyei Atyám hálát adok, azért a csodálatos és felbecsülhetetlen ajándékodért, amit Jézus Krisztusban kaptam meg tőled!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!