2023. december 16., szombat

Napi felülről:

„Bárcsak teljesülne kívánságom, és beteljesítené Isten reménységemet!”

Jób könyve 6. rész 8. vers*

Áldott szombatot, a kívánságaink, kéréseink és reménységünk Istent szerint való beteljesülését kívánom minden testvérem számára!

Amikor Istentől kérjük, várjuk a vágyaink, kívánságaink és reménységünk beteljesülését az nem tolakodás vagy az alázat átlépése, hanem a legeredményesebb hozzáállás, amit a szívünk diktálhat. Kéréseink mindig vannak és lesznek, mert ez az élet velejárója, de nem mindegy, hogy saját magunk akarjuk azokat megvalósítani, vagy igényeljük, meghívjuk ebbe az Örökkévaló hatalmát is. Ráadásul, ha nem egyedül, hanem vele közösen hordozzuk ezek terhét, felelősségét, akkor nem kudarcként fogjuk megélni, amikor nem a mi elképzelésünk szerint alakulnak az események, mert biztosak lehetünk abban, hogy az isteni szeretet ezzel is a javunkat munkálja. Legyünk felszabadultan közlékeny gyermekei a mennyei Atyának azzal, hogy minden ügyes-bajos, jelentéktelen vagy életbevágó dolgunkat, kívánságunkat megosztjuk vele és várakozásteljes hittel nézünk fel rá, hogy mit szól hozzá, mit tesz velük? Amíg megtartjuk magunkban, magunknak a kéréseinket, addig csak az emberi reménykedés előszobájáig jutunk, amikor beletesszük ezeket a mennyei kézbe, akkor fogunk belépni a reménység házába, ahol az égi tervek, álmok valóra válnak!

Mennyei Atyám, hálásan köszönöm, hogy foglalkozol velem, neked számít minden kérésem, kívánságom és reménységem, még akkor is, amikor azok értelmetlenek vagy nevetségesek, mert szeretsz és a legjobbat készíted számomra!  

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!