2021. május 20., csütörtök

Napi felülről:

Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek.
Máté evangéliuma 11. rész 29. vers*

Áldott csütörtököt, növekedést, erősödést a jóban, és az igazi értékek bátor felvállalását kívánom minden testvéremnek!

Az élet Ura, aki ítélni fog minden halandót arra hív bennünket, hogy legyünk társai az Isten országának építésében. Csatlakozzunk az ő igájához, álljunk be mellé egy párba, egy sorba és kezdjünk arra húzni, amerre ő tart. Úgy tűnik, hogy a büszke, zabolátlan és nyakas természetünk ezt nehezen viselné, ezért tudatosan el kell sajátítanunk Jézustól a megfelelő útirányt, tempót és hozzáállást, hogy a lelkünk végre megtalálja nyugalmának helyét. A higgadt, barátságos és szelíd jellem segít, hogy minden körülmények között a lélek békességének útján tudjunk maradni. Az Isten előtt meghajló szív, amely képes arra, hogy másokat értékesnek, fontosnak és többnek tartson már alkalmas arra is, hogy újból és újból előre és felfelé nézzen, hogy soha ne veszítse el a mennyei útirányt. Mivel ezen az úton nem egyedül kell haladnunk, hiszen beálltunk Megváltónk csapatába, ezért minden nap egy csodálatos lehetőség arra, hogy növekedjünk és előrébb jussunk a lelki érettségben.

Áldott légy Atyám, aki elhívtál és meghívtál magadhoz és elkészítetted a legmegfelelőbb helyet számomra, ahol megtanulhatom a mennyei lépéseket!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!