2021. június 6., vasárnap

Napi felülről:

Péter így szólt hozzá: Ezüstöm és aranyam nincsen, de amim van, azt adom neked: a názáreti Jézus Krisztus nevében kelj fel, és járj!

Apostolok Cselekedetei 3. rész 6. vers*

Áldott vasárnapot, testi felüdülést, lelki kincseket és önzetlen szeretetből fakadó tetteket kívánok minden testvéremnek!

Problémákkal, kihívásokkal szembesülve könnyen eszünkben jutnak a hiányaink, hiányosságaink és korlátaink, ami elsőre el is takarhatja előlünk a megoldásokat. Nincs elég pénzem, időm. Túl fiatal és tapasztalatlan vagyok. Nem tudok bátran megszólalni, vagy jól beszélni. Túl idős és gyenge vagyok már. Nincs olyan élethelyzet, ahol ne találnánk olyan területet, amire azt mondhatjuk, hogy nekünk nincs belőle elég. Az nem probléma, ha szembesülünk a határainkkal, de az igen, ha ezzel együtt le is mondunk a következő lépésről, amely továbbvezetne bennünket. A hiányaink lehet, hogy nem a barátaink, de nem is az ellenségeink, akiktől félnünk kellene, hanem lehetőséget adnak, hogy értékeljük és használjuk azt, amink van, amire eljutottunk, hogy az áldásokat megosszuk. Lehet, hogy fiatal vagyok, de a lelkesedésem sokakat bátoríthat. Lehet, hogy a beszéd nem az erősségem, de szeretető szívvel tudok segíteni. Lehet, hogy már megöregedtem, de a kipróbált hitem erőt adhat másoknak. Lehet, hogy nincs ezüstöm és aranyam és a gyógyítás ajándékával sem rendelkezem, de amit én kaptam a mennyei Atyától az ő szeretetéből, békességéből és öröméből azt érdemes megosztani, mert ha ezek nekem kincsek lettek, azok másokat is gazdagíthatnak, gyógyíthatnak!

Köszönöm Atyám, hogy megáldottál annyi jóval, hogy másoknak is bőven jut belőle!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!