2021. április 5., Húsvéthétfő

Napi felülről:

„Isten azonban telve van irgalommal, és nagyon szeret bennünket, ezért, amikor még szellemileg halottak voltunk a bűneink miatt, Krisztussal együtt új életre keltett. Bizony, Isten kegyelme mentett meg minket!” Efézusi levél 2. rész 4-5. vers*

Áldott Húsvéthétfőt, Isten irgalmával és szeretetével betöltött lelket és mennyei erővel megtelt szívet kívánok minden testvéremnek!

Nagyon-nagyon szerencsések vagyunk, hogy az Örökkévaló irgalma és szeretete ránk mosolygott Jézus Krisztus feltámadásában. Ezt élhetjük meg Isten kegyelmének és jóindulatának, amely nem egy csodálatos kép, amelyben gyönyörködhetünk, nem egy felemelő gondolat, amely bátoríthat, hanem maga az élet valódi forrása. A bűn, a gonoszság és a hitetlenség lelkileg-szellemileg érzéketlenné, halottá és kiszolgáltatottá teszi az embert, ezért ebből az állapotból nem tudunk magunktól kiszabadulni, csak valamilyen csoda folytán. Ez érkezett meg hozzánk Krisztusban. Ő csodálatos és emberfeletti módon képes kinyitni számunkra az új élet ajtaját, amely a mennyei otthonunkba vezet. Ez a legtökéletesebb út, amely számunkra is elkészíttetett, hogy naponta megtegyük rajta a szeretet és a hit lépéseit felülről érkező biztatással. A mennyei Atya nem mondott le rólunk, akkor sem, amikor a saját hibáinkból fordítottunk neki hátat, hanem kész volt utánunk jönni és kiszeretni a halálból is.

Uram, nem tudom eléggé megköszöni, és elég hálás lenni azért, amit ajándékba kaptam tőled Jézus Krisztusban!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!