2024. március 8., péntek

Napi felülről:

„Áldás kíséretében indulsz el és áldás kíséretében érkezel meg.”

Mózes ötödik könyve 28. rész 6. vers*

Áldott pénteket, az életünk minden területének felülről való vezettetését és biztonságát kívánom minden testvérem számára, de ma különösen a hölgyek tekintetében!

Igaz, hogy ez az áldásígéret ne csupán lányoknak és hölgyeknek szól, de a mai napon legyenek első sorban ők a haszonélvezői, mi pedig fiúk, férfiak és férjek legyünk ennek képviselői!  Sok értékes kívánságunk lehet és van is, de az, hogy a forgolódásunk, az életutunk az elindulástól kezdve a megérkezésünkig áldások alatt, kíséretében és vezetésével teljen mindennél többet számít. Ez az, amikor két lábbal a földön járunk, de a szívünk, lelkünk telve van a menny kincseivel. Nem csupán magunkra számíthatunk vagy bármilyen más emberi segítségre, mert az Örökkévaló védelmét élvezhetjük, nála biztosabb segítségünk pedig nem is lehetne. Nők, lányok, hölgyek azért lehetnek részei a létünknek, mert a Teremtő bennük áldotta meg az emberiséget azokkal a tulajdonságokkal, jellemvonásokkal, amelyek az életet nem csak szebbé, otthonosabbá és érzékenyebbé teszik, de nélkülük nem is lenne teljes és egész.  A mai nap ennek a hálájáról és öröméről szólhat, ami mögött több van, mint egy társadalmi kezdeményezés vagy egy szép szokás, mert az Isten jó tervét ünnepli kimondatlanul is!

Mennyei Atyám, hálát adok minden áldásodért az életemben, de most különösen a hölgyekért, akik által többé, teljesebbé teszed az életet!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!