2024. március 22., péntek

Napi felülről:

„Ekkor így szólt hozzá Jézus: Asszony, nagy a te hited, legyen úgy, amint kívánod! És meggyógyult a leánya még abban az órában.”

Máté evangéliuma 15. rész 28. vers*

Áldott pénteket, a hitünkre felelő mennyei válaszok örömét, erejét és gyógyító valóságát kívánom minden testvérem számára!

Sokkal többféle módon használjuk a hitünket, mint amennyire tudatosul bennünk. Hit által keltünk fel ma reggel is, mert annak ellenére, hogy nem tudtuk, hogy mi vár ránk pontosan, mégis volt bennünk egy erős elképzelés arról, hogy mire készülhetünk, mi lesz a feladatunk, miért is kell kibújnunk az ágyból. Nagyrészt a saját lehetőségeinkre, eddigi tapasztalatainkra épít a hitünk és ezek alapján tesz lépéseket a jövő felé. Akik bátran bíznak magukban, azok nagyobb erővel küzdenek, akik kicsinyhitűek önmagukkal kapcsolatban, azokat inkább a félelmeik fogják irányítani. Ezt a mindennapi tapasztalatra épülő hitünket képesek vagyunk a mennyei Atyára nézve is használni. Ez azt jelenti, hogy a saját képességeinken túl az ő lehetőségeivel és ígéreteivel is ugyanúgy számolunk. Ezen keresztül meg fogjuk látni és tapasztalni azokat az időket, pillanatokat, amikor a hitünk kopogtatására megnyílik a menny ajtaja és olyan változások, csodák és gyógyulások következnek be, amelyek válaszok a bizalmunkra és kitartó zörgetésünkre. A hitünk minden reggel felkelt, hogy szembenézzünk egy új nap kihívásaival, de ennek tervezésébe, vágyaiba, kívánságaiba és kivitelezésébe hívjuk meg az Örökkévalót is, mert vele együtt olyan győzelmeket is átélhetünk, amit egyedül sohasem!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert bátran fordulhatok hozzád, számíthatok rád a mai napon is! Veled és a válaszaiddal együtt akarom és vágyom megélni a harcaimat, problémáimat!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!