2024. március 16., szombat

Napi felülről:

„Akkor majd az igazak fénylenek Atyjuk országában, mint a nap. Akinek van füle, hallja!”

Máté evangéliuma 13. rész 43. vers*

Áldott szombatot, a mennyei igazság fényének befogadását, örömét és az életünkben való ragyogását kívánom minden testvérem számára!

Vannak, akik csillagként tündökölnek különböző művészetekben, a sportban vagy a politikában, milliók ismerik, irigylik őket és néznek fel rájuk, emlékeznek meg szerepeikről, tetteikről vagy alkotásaikról. Életük az emberi sikerről, hírnévről szóló ragyogás. Elbűvölnek bennünket, de legtöbbször hiányzik belőlük a menny öröme, dicsősége és a teljes élet áldásai. A veszély pont abban rejlik, hogy miközben példaképek, de nem felfelé mutatnak, hanem önmagukra, sokakat megtévesztenek és a földhöz láncolnak. Követőik lesznek, akik hisznek bennük, mintha többek lennének, mint egy halandó ember, de valójában csak tehetségesebbek, kitartóbbak vagy ügyesebbek a többségnél. Az igazság azonban mennyei eredetű, azoknak, akik ezzel élnek, nem az emberi sikereik mértékétől függ majd a boldogságuk, hanem az Örökkévaló szeretetéből táplálkozik. Képesek fényleni a legsötétebb időszakban is, mert a világosságukat felülről kapják, onnan, ahová tartoznak és tartanak. Egyszerű, hétköznapi emberek, akik soha nem fognak szobrot kapni a földön, de ott fognak ragyogni mennyei Atyjuk országában!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert igazságod nem csak megítélt, de fel is emelt egészen hozzád, hogy az életem biztonságban legyen örökre nálad!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!