2024. március 12., kedd

Napi felülről:

„Az igazság, bölcsesség, tanács és értelem minden pénzt megér, vedd meg bármi áron, de soha el ne add semmiért!”*

„Az igazságot szerezd meg, és ne adj túl a bölcsességen, fegyelmezettségen és értelmen!”

A példabeszédek könyve 23. rész 23. vers**

Áldott keddet, az igazi, mennyei értékek megszerzését, megbecsülését és használatát kívánom minden testvérem számára!

Sokkal egyszerűbbnek tűnik megvásárolni előnyöket, kis, szürke vagy sötét kapukat használni az boldogulásunkhoz, mint megfizetni az igazság árát, értékelni a bölcsességet, fegyelmezettséget és az értelmes hozzáállást. A hűség kincséért akár egy egész életen át érdemes és kell is fáradozni, miközben könnyelműen elcserélhetjük valamilyen csábító ajánlatra. Az életünk háza pontosan olyan lesz, amilyennek megépítjük, de ha az irigység, rosszindulat, hűtlenség és butaság építőköveit használjuk hozzá, azokat nem fogja sokáig elfedni és összetartani hazugság vagy képmutatás. Vannak olyan értékek, amelyek nem csupán földiek, mert alapvetően a mennyben születtek. Ezekért érdemes élni, küzdeni és odaszánni magunkat, mert nem rövidtávú hasznot szereznek számunkra, hanem valódi és tartós kincseket. A bölcs, helyreigazítást elfogadó és értelmes életmód kialakítása az emberi lét kiváltsága, amelyet az Örökkévalóval közösségben lehet egészségesen felépíteni és valóra váltani. Ez felbecsülhetetlen és pótolhatatlan, ráadásul jóvátehetetlen károkat okoz, ha nem becsüljük megfelelően és lecseréljük valamilyen megtévesztő hazugságra!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert van igazság, bölcsesség, helyreigazítás és értelmes gondolkodás, amelynek te vagy a forrása, biztosítéka és ereje, ezért érdemes mindent megadni érte!

*Egyszerű fordítás **Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!