2024. március 11., hétfő

Napi felülről:

„Ugyanis, aki megragadja, annak lesz majd odaadva, sőt gazdaggá lesz téve, aki pedig nem ragadja meg, attól az is el lesz véve, amit tart.”

Máté evangéliuma 13. rész 12. vers*

Áldott hétfőt, Isten országa titkainak megragadását, boldogságát és túlcsorduló gazdagságát kívánom minden testvérem számára!

Nagyon nem mindegy, hogy mit ragadunk meg, mit tartunk a kezünkben, mihez is ragaszkodunk valójában. A mennyek királysága titkainak utánajárni, azokat keresni és kutatni nem csupán egy lehetséges életmód a sok közül, hanem az az út, amely végén a győzelem vár ránk. Ameddig tele van a kezünk, a szívünk olyan földi kincsekkel, amelyekről azt gondoljuk, hogy képesek megtartani bennünket és boldog életet biztosítani, addig vakok, süketek és értetlenek leszünk a menny hívására, mert egészen másra figyelünk. Bárki, aki kinyújtja megüresedett, koldus kezeit felfelé, az Örökkévaló irányába, mert sokkal többre vágyik, mint, amit saját maga bármikor elérhet az nem fog csalódni. Ami számára lehetetlen lenne, azzal lesz megajándékozva, ami neki elérhetetlen vágy, azt túlcsorduló gazdagsággal kapja majd meg örökségként. Aki mindezt figyelmen kívül hagyja, nem ragadja meg a felülről adatott lehetőséget, mert mást fontosabbnak, értékesebbnek tart, annak a kezéből a végén minden ki fog esni, el fog vétetni, amiről azt gondolta, hogy a saját tulajdona.

Mennyei Atyám, hálát adok, mert királyságod, országod titkai, kincsei és kulcsai ma még köztünk és értünk vannak jelen!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!