2024. május 17., péntek

Napi felülről:

„Azt szeretném, ha egy pillanatra sem ijednétek meg az ellenfeleitektől. Ha bátrak vagytok, ez az ő számukra annak a jele, hogy a vesztükbe rohannak — számotokra viszont az Isten által biztosított győzelem jele.” 

Pál levele a filippiekhez 1. rész 28. vers*

Áldott pénteket, az Isten által biztosított győzelem bátorságát, félelmeinket fölülmúló erejét és reménységét kívánom minden testvérem számára!

Bár szeretnék, de legtöbb reggelünk nem úgy indul, hogy az éjszakával együtt a félelmeink, aggódalmaink vagy a szorongásaink is a múltba vesznek és teljes reménységgel nézhetnénk a kihívások elé. Minden új nap, egyben egy újabb küzdelem is, de azt tudunk kell, hogy Istennek az az akarata, hogy ne adjuk fel a harcot, ne hátráljunk meg, ne ijedjünk meg az ellenségtől, mert vele együtt teljesen bizonyos a győzelem. Nem az a legfontosabb kérdés, hogy elég erősnek, magabiztosnak gondoljuk-e magunkat, hanem az, hogy van-e bátorságunk a mennyei Atyában megbízni és rábízni magunkat. Minél jobban, tisztábban látjuk az ő hatalmát, erejét, lehetőségeit és szeretetét felénk annál inkább eltörpülnek a félelmeink és súlytalanná válnak az aggódalmaink. A valódi hit harcokkal jár együtt és ezekben a küzdelmekben tanulhatjuk meg, hogy nem vagyunk egyedül, nem csupán magunkra számíthatunk, mert akkor ténylegesen a vesztünkbe rohannánk. Az Úr már kiállt értünk, megnyitotta számunkra is sikeres élet útját, ami felfelé vezet a szeretet által megvívott csatákon keresztül.

Mennyei Atyám, hálát adok azért a győzelemért, amit benned megtaláltam a Jézus Krisztusba vetett hit által! Köszönöm, hogy a félelmeim és aggódalmaim bármilyen nagyok is te sokkal hatalmasabb vagy azoknál!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!