2024. május 10., péntek

Napi felülről:

„Boldog az a szolga, akit hazatérő ura abban a munkában talál, amivel megbízta.”

Máté evangéliuma 24. rész 46. vers*

Áldott pénteket, a felülről kapott küldetésünk, megbízásunk felismerését, betöltésének örömét, boldogságát kívánom testvérem számára!

Az, hogy mit gondolunk célunknak, mi tartunk elhagyhatatlan feladatunknak és felelősségünknek attól függ, hogy miben vagy kiben hiszünk. Amennyire fontos számunkra a családunk annyira fogjuk felvállalni terheit és kitartóan hordozni évtizedeken keresztül. A tehetségünk, életpályánk kiteljesítése szintén egy olyan lehetőség, ami betöltheti az egész földi létünket. Ezek önmagukban is csodálatos küldetések, de soha nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a mennyei Atya számol velünk, számít ránk, ezért mi sem tehetünk úgy, mintha nem lenne felülről kapott elhívásunk, megbízatásunk. Ez a szolgálat magában foglalja minden emberi kapcsolatunk, adottságunk helyes értékelését, kibontakoztatását Istenre néző lelkiismerettel. Ez arról szól, hogyan lehetünk áldássá, miként lesz az életünk kiteljesedő és gyümölcsöző. Az a boldogság semmivel sem pótolható vagy cserélhető le, ami az Örökkévaló munkájában való hűséges részvétel következménye!

Menyei Atyám hálát adok, mert olyan feladattal bíztál meg, ami egyszerre áldás mások számára, miközben engem is boldogít!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!