2024. január 30., kedd

Napi felülről:

„Emellett újuljatok meg értelmetek szellemiségével!”

Pál levele az efezusiakhoz 4.rész 23.vers*

Áldott keddet, a tudatunk, értelmünk és gondolkodásunk lelki, szellemi megújulását kívánom minden testvérem számára!

Embernek születtünk, de ahhoz, hogy kiteljesedjen, kibontakozzon mindaz, ami bennünk van, amit nem a testi génjeink, hanem a lelki örökségünk rejt, ahhoz tudatosan változnunk kell a mennyei minta alapján. Az értelmünket, a döntéseinket mindenképpen irányítani fogja valami vagy valaki. Legkézenfekvőbb, amikor az érzéki vágyaink, kívánságaink lesznek a meghatározóak, mert ezzel könnyű azonosulnunk. Ráadásul az önző énünk számára ez hatékony doppingszer, még akkor is, ha így elveszítjük az igaz emberségünk látszatát is. Ahogyan senki sem lesz valódi mester gyakorlás, odaszánás és önfeláldozó tanulás nélkül, úgy az elménk, tudatunk számára is szükségszerű, hogy megújuljon lelki, szellemi értelemben ahhoz, hogy felfedezze, megértse és növekedjen is az Isten országában. Ez azt jelenti, hogy lesz egy magasabb célja, elhívása és küldetése az életünknek a puszta létfenntartásnál. Amikor összeáll a teljes kép. A testi és szellemi területek viszonyáról, lehetőségeiről és ennek egészséges megéléséről. Ehhez megkaptuk a menny teljes segítségét, mind Jézus Krisztusban, mind a Szentlélek jelenlétében. Nincs jobb dolog, mint felfrissülni, megújulni és szárnyalni Isten szeretete által!

Mennyei Atyám hálát adok, mert adtál lehetőséget, segítséget és erőt ahhoz, hogy értelmem, gondolkodásom és tudatom megújuljon általad!     

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!