2024. január 19., péntek

Napi felülről:

„Ragaszkodj a fegyelmezett tanuláshoz, ne hagyj fel vele! Őrizd a bölcsességet, mert ő a te életed!”

A példabeszédek könyve 4. rész 13. vers*

Áldott pénteket, a növekedéshez, fejlődéshez és mennyei bölcsességhez való töretlen ragaszkodást és kitartást kívánok minden testvérem számára!

Annyival lehetünk többek ma, mint tegnap, amennyit megtanultunk a múlt tapasztalatából és a mennyei útmutatásból. Addig élünk igazán, amíg ragaszkodunk ahhoz, hogy fejlődjük, változzunk, alakuljunk egy jó minta szerint. Létszükségünk, hogy alázatosan álljunk hozzá az élethez, a jövőnkhöz, vagyis legyenek olyan céljaink, terveink, amelyekre fel kell néznünk, amelyek arra kényszerítenek, hogy mások segítségét is igényelve és a mennyei Atya fegyelmező útmutatását követve többre jussunk! Formálódjunk azzá, aki ott van bennünk, de az isteni bölcsesség, jóindulat és szeretet képes kihozni belőlünk. Merjük és akarjuk rábízni magunkat arra a bölcsességre, amely jó edzőként készít fel bennünket a kihívásokra és a győzelmekre. Nagymamám, az egyik nagy példaképem nem sokkal halála előtt azt mondta nekem: „Zsoltikám, még nagyon sok mindent kell tanulnom az Úr Jézustól!” Így szeretnék én is mindvégig ragaszkodni ahhoz, amit felülről kaphatok, ami nem valami földi érték, hanem maga az életem kincse.

Mennyei Atyám, hálát adok, mert nálad van az életem, a jövőm és boldogságom forrása és kincse!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!