2024. április 14., vasárnap

Napi felülről:

„Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”

Máté evangéliuma 18. rész 20. vers*

Áldott vasárnapot, Jézus Krisztus köztünk lévő lelkének, munkájának vágyát, felismerését és megtapasztalását kívánom minden testvérem számára!

Egyszerre vagyunk, lehetünk részei a földi létnek és a mennyei hazának is. Két lábbal a földön járunk, néha talán vizeken is, de a kezünket szabadon kitárhatjuk az ég felé és a szívünket a Szentlélek jelenléte számára! Ennek valódi erejét és hatalmát azonban csak egy csapattal, egy igazi közöséggel egységben élhetjük meg, amelyet Jézus Krisztus hoz létre és köt össze. Amennyire nem a nyilvánosságra tartozik a mennyei Atyával ápolt személyes szeretetkapcsolatunk titka, hiszen annak lényege a közvetlen bizalom az Úr felé, annyira lényeges az egységünk, az élő közösségünk megvalósulása másokkal, akik szintén az Isten gyermekei. A szeretetünk egyik karja a mennybe kapaszkodik a másik pedig testvéreinket öleli át, hogy már itt, testünkben is minél jobban beteljesedjen Jézus Krisztus jelenléte és áldása. Ehhez a csapathoz már elég két olyan személy, aki teljesen elkötelezett Isten országa felé és az a vágy hajtja, lelkesíti, hogy az Örökkévaló jóakarata minél inkább győzedelmeskedjen a gonoszság fellett.

Mennyei Atyám hálát adok, hiszen nem egyedül kell megküzdenem a hit harcát, mert adtál társakat, akikkel együtt élhetjük át Jézus Krisztus jelenlétét, valóságát és áldásait!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!