2023. szeptember 13., szerda

Napi felülről:

„Ekkor kimondta Isten: „Legyen világosság!” –  és így lett világosság!”

Mózes első könyve 1. rész 3. vers*

Áldott szerdát, Isten világosságának, bölcsességének és dicsőségének jelenlétét, hatalmát és örömét kívánom minden testvérem számára!

Kezdetek óta ez a világosság teremtette meg a földi élet alapját, hátterét és energiaforrását. Az Örökkévaló kijelentése és szava nélkül csak sötétség lenne, de az ő tervében nem ez szerepelt, hanem a fény megjelenése és kiteljesedése. Ezért jöhet egyik nap a másik után, ezért nyüzsöghet élettől telten a természet és ezért lehet számunkra is reményteljes a létünk. A sötétség nem tűnt el, nem szűnt meg ezzel, de a világosság korlátok közé szorította. Nekem is fontos üzenet mindez, hiszen ebben a világban élek, itt szeretnék boldogulni és megtalálni a küldetésem. A mindennapi életben megtanultam használni a fényt, de a lelkem számára ugyanilyen fontosságú, hogy bennem, a lelkemben is kimondja a mennyei Atya, hogy „Legyen világosság!” Ezzel nem fog a sötétség kimaradni az életemből, de már nem tud győzedelmeskedni, mert a fény veszi át az uralmat. Amikor Isten szólal meg, az teremtő erejű és mindig következménye lesz. Amikor a szívem meghallja és megérti ezt a szót, akkor mindaz lehetségessé válik, amit előtte a sötétség eltakart előlem!

Mennyei Atyám, hálát adok világosságot teremtő szavadért, amely nem csak a világ számára adott esélyt, hanem engem is megajándékozott a jövő reménységével!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!