2023. szeptember 12., kedd

Napi felülről:

„Van valaki talán olyan aggodalmaskodó közületek, aki képes megnyújtani a saját élethosszát akár csak egy könyökkel?”

Máté evangéliuma 6. rész 27. vers*

Áldott keddet, a szorongásoktól, aggódástól és nyugtalankodástól felszabadult hitet, gondolkodást és lelkületet kívánok minden testvérem számára!

Az, hogy az életem minden területét szorosan kézben tartsam, felügyeljem és irányítsam nem a modern kor igénye, hanem az emberségünk egyik alappillére. Így lehetek képes tudatosan otthont teremteni, ruházkodni, figyelni az egészségemre, építeni a jelenemet a jövőre való tekintettel. Ennek egyik mellékhajtása az aggodalmaskodás, amelyet a felelősségérzetünk táplál, de, ha nem metsszük vissza idejében, akkor nagyon gyorsan mindent túlnő, beárnyékol és elfojt. Jót akar, de valójában elvesz és tönkretesz. Szorongást, nyugtalanságos és folyamatos elégedetlenséget eredményez. Nem meghosszabbítja, megszépíti vagy boldogabbá teszi az életemet, hanem megterheli. Azért nehéz megszabadulni tőle, mert a szívem mélyén gyökerezik és csak valamilyen mély hit, bizalom és reménység képes a helyébe lépni. Amikor megértem és felismerem, hogy van egy csodálatos kertész, akire rábízhatom magam teljesen, egy gondoskodó mennyei Atyám, akinek számít a sorsom és sokkal fontosabb őt keresnem és követnem, mint a saját elképzeléseimet. Az én kezemből mindenképpen ki fog esni az irányítás, az övéből sohasem!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert bátran és teljes mértékben rád bízhatom a sorsomat, hogy az aggódás, szorongás és kétségeskedés földbe döngölő terhei helyett a hit szárnyai emeljenek magasba!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!